Tijdens Internationale BouwBeurs presenteren wij diverse noviteiten.

Tagliato wint iF Design Award

De basis van deze deurbeslagserie bestaat uit Bauhaus-achtige minimalistische vormen. De oorspronkelijke ontwerpen bestaan meestal uit twee of meerdere samengevoegde onderdelen, soms ook uit verschillende materialen. De ontwerper heeft deze onderdelen samen laten vloeien in verschillende vormen en een doorsnede gemaakt, waardoor wederom strakke eenvoud met ergonomische vorm gecombineerd worden.

Modulair veiligheidsbeslag voldoet aan SKG kwalificatie

Aan de buitenzijde een hoogglans gepolijst schild met een knop of kruk en aan de binnenzijde mat geborstelde rozetten? Of aan de buitenzijde rozetten met aan de binnenzijde een langschild? Alle combinaties zijn mogelijk met INTERSTEEL M.
De omkeerbare kerntrek geeft het schild niet alleen een bijzondere uitstraling, maar het zorgt er ook voor dat het schild geschikt is voor sloten met PC72 en PC92. Tenslotte zorgt de dubbele veerconstructie ervoor dat INTERSTEEL M ook geschikt is voor deuren met driepuntssloten.

Veiligheid in en om de woning

INTERSTEEL biedt diverse mogelijkheden om een woning veiliger te maken:

 
Digital Door Viewer 1.0 en 2.0

Volgens het Bouwbesluit 2007 is het verplicht om een raam, spion in de deur of een strook helder glas naast de deur te hebben. Veel woningen in Nederland beschikken om deze reden over een deurspion. Echter, het zicht bij de traditionele deurspion is niet altijd optimaal, het beeld wordt vaak vervormd en in het donker ziet u vaak niet wie er voor uw deur staat.
INTERSTEEL heeft twee digitale deurspionnen in haar assortiment: de Digital Door Viewer 1.0 en 2.0. Met de digitale deurspion is het beeld altijd optimaal omdat deze een grote kijkhoek heeft. Met één druk op de knop activeert u het 3,5 inch LCD scherm en weet u wie er voor de deur staat. Door de grote kijkhoek van de camera is het ook voor kinderen en minder validen zeer eenvoudig en duidelijk te zien wie er voor de deur staat.

Doorkeeper Curve en Bauhaus
 
De tot op heden leverbare kierstandhouders voorkomen niet dat een deur toch met geweld kan worden geforceerd. De ketting breekt of de beugel kan worden opengewrikt. De Doorkeeper maakt daar een einde aan en houdt de overvaller buiten.

 
INTERSTEEL Chip Lock

De INTERSTEEL Chip Lock is een uniek elektromechanisch meubelslot met geïntegreerde kaartlezer. Geschikt voor lockers, lades, kastdeuren, schuifdeuren en zelfs glasdeuren. Door middel van een geprogrammeerde toegangskaart of sleuteltag is het slot aan de buitenzijde te openen. Het meubelslot is toe te passen in kantoren, ziekenhuizen, retailstores en in de recreatiesector. Ook particulieren kunnen in hun persoonlijke woonsituatie op eenvoudige wijze gebruik maken van Chip Lock.

Bezoek Van Leeuwen International in hal 2, stand F030.