Innovaties op stand Metaglas tijdens Bouwbeurs

Bekijk o.a. verschillende uitvoeringen van de nieuwe Total Glas gevellamellen.

Metaglas presenteert tijdens de bouwbeurs 2013 verschillende nieuwe producten waaronder volglazen gevellamellen en een voorproefje van volledig prefab balkon van glas dat rechtstreeks aan de gevel kan worden gemonteerd.

Volglazen gevellamellen

Op de stand van Metaglas zijn tijdens de Bouwbeurs verschillende uitvoeringen van de nieuwe Total Glas gevellamellen te zien. Deze volglazen lamellen zijn geschikt voor o.a. architecturale zonwering, gevelbekleding en beglazing van galerijen. Total Glas lamellen zijn er zowel verticaal als horizontaal, vast en beweegbaar en kunnen worden voorzien van bedrukte of gekleurde folies. De schuine stand van de panelen zorgt ervoor dat altijd natuurlijke ventilatie plaatsvindt in de achterliggende ruimtes.
De lamellen worden per project volledig op maat ontworpen en de elementen worden zoveel mogelijk geprefabriceerd om de montagetijd te verkorten.
 

Patent op nieuw prefab balkon

Naast de glazen gevellamellen laat Metaglas op de stand een voorproefje zien van het prefab balkonsysteem waarop het bedrijf onlangs patent kreeg. Deze glazen balkons worden volledig geprefabriceerd en kunnen compleet aan een gevel worden gemonteerd. 
De stalen constructie van het balkon is voorzien van een volglazen balustrade en eventueel balkonbeglazing. Het systeem wordt volledig in de fabriek van Metaglas geprefabriceerd en compleet naar de bouw getransporteerd. Hierdoor wordt de montagetijd op de bouw extreem verkort en door prefabricage in de fabriek kan een hoog kwaliteitsniveau van het product worden gegarandeerd. Het systeem is geschikt voor zowel nieuwbouw- als renovatieprojecten.

 

U vindt Metaglas in hal 1 stand B028.
 
 

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie