Ontdek nu de revolutionaire bouwvisie Massief Passief

Netto maandlasten voor bewoners blijvend lager!

Huurders en kopers van het passief project Nimmerdor in het Zeeuwse Grijpskerke profiteren van een enorme besparing in hun maandlasten: zij betalen voor hun energienota nog maar een paar tientjes per maand.

Dat is te danken aan de bouwvisie massief passief van Recticel Insulation, die in Nederland voor het eerst werd toegepast in het multifunctionele complex Nimmerdor en de CO2 neutrale straat in Grijpskerke te Zeeland.

Voordelig passief project

Recticel Insulation maakt dan ook de beste polyurethaan isolatieproducten voor passiefhuis toepassingen. Heeft u plannen voor een economisch en ecologisch voordelig passief project? Maak dan kennis met de mogelijkheden van Recticel Insulation tijdens de Bouwbeurs 2013.
Mail voor een afspraak met een van onze adviseurs naar: vanderhoek.roland@recticel.com.

Of kijk voor meer informatie op www.massiefpassief.nl.

VIP én gratis boekwerk 'Gedetailleerd in beeld' van Archidat

Bestel uw VIP-toegangsbewijs voor de Bouwbeurs in Utrecht! Mail uw contactgegevens naar: vanderhoek.roland@recticel.com.
Tijdens de Internationale BouwBeurs 2013 die wordt gehouden van 4 t/m 9 februari a.s. geeft Archidat Bouwformatie, in samenwerking met onder andere Recticel Insulation, een speciale beursuitgave van de BouwdetailWijzer uit: het Handboek 'Gedetailleerd in beeld'.
Dit boekwerk bevat ruim 45 referentieprojecten inclusief bijbehorende bouw- en referentiedetails die stuk voor stuk voldoen aan de nieuwe regelgeving. Dit handboek verbindt hiermee architectuur en toegepaste bouwtechniek. De referentieprojecten en detailleringen zijn ook online beschikbaar. Deze beursuitgave ter waarde van 89,- euro is alleen gratis te verkrijgen tijdens de Bouwbeurs.

Gratis passiefhuisboek en filmdocument

Op de BouwBeurs ontvangt u ook ons gloednieuwe passiefhuisboek. Of vraag meteen uw gratis boek aan op de website en bekijk hier ook het filmdocument over de bouwvisie Massief Passiefbouw van Recticel Insulation.

 

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie