FAKRO neemt deel aan de Internationale Bouwbeurs 2013.

De Internationale BouwBeurs 2013 staat weer voor de deur. Ook dit jaar is FAKRO vertegenwoordigd. De Internationale BouwBeurs is dé tweejaarlijkse ontmoetingsplaats waar bouwend Nederland bij elkaar komt. Deze editie is het thema 'Bewust bouwen'.

Bewust bouwen is de gebruiker centraal stellen. Bouwen op de juiste locatie, duurzaam, innovatief en ambitieus. Ook FAKRO toont zijn oplossingen op dit gebied.

FAKRO stand

Na het succes en enthousiasme van de vorige editie, pakt FAKRO dit jaar uit in hal 11, stand C036. De bezoeker kan hier de laatste innovaties op het gebied van daglichttoetreding bekijken en vooral ook ervaren.
Enkele topstukken zullen opnieuw het balkondakraam zijn, het wit afgelakte houten dakraam, het passiefhuis dakraam en de nieuwe lichtkoepel. Het FAKRO FTT U8 Thermo dakraam is daarnaast geselecteerd als onderdeel van de Greenbuild selectie.
De Greenbuild selectie bevat producten die bewezen hebben extra efficiënt te zijn op het gebied van milieu, duurzaamheid en energiebesparing. In het kader van ‘bewust bouwen’ worden deze producten op de beurs dit jaar extra in de spotlight gezet.

Hoe, wat, waar?

De Internationale Bouwbeurs vindt plaats van 4 t/m 9 februari a.s. in de jaarbeurs te Utrecht. Op stand 11.C306 nodigt FAKRO iedereen uit om zelf een blik te komen werpen op de laatste producten en innovaties op het gebied van daglichttoetreding.