Faay toont Prefab Neggekant en lijmtuit op BouwBeurs

Faay innovatie op Bouwbeurs: FAAY Prefab Neggekant en FAAY lijmtuit.

Prefab bijpassende neggekanten maken het W'all-in-One®-systeem compleet

 
Faay staat niet stil! Faay Vianen onderzoekt continu of het nóg beter kan. Aanvullend op de elementen uit het W’all-in-One systeem ontwikkelde Faay een oplossing voor de na-isolatie van neggekanten bij kozijnen. Deze sluiten naadloos aan op de andere elementen uit het assortiment. Door deze toevoeging worden koudebruggen effectief voorkomen en kunnen woningen in hun geheel zeer eenvoudig maar effectief worden geïsoleerd. Prefab bijpassende neggekanten maken het
W'all-in-One systeem compleet.

FAAY lijmtuit met dubbele opening voor supersnel verlijmen

Daarnaast ontwikkelde Faay een eigen lijmtuit voor op de FAAYFIX. Deze lijmtuit heeft een dubbele opening voor supersnel verlijmen. De openingen zitten op een specifieke plaats zodat de lijmrupsen exact op de juiste plek in de verengroef worden aangebracht.
Deze slimme innovatie voor FaayFix maakt het verlijmen van FAAY-wanden nog eenvoudiger. En sneller: Met de luimtuit brengt u namelijk aan twee zijden tegelijk lijm aan in de speciale groef, u wint meer dan 50% aan tijd. Bovendien is foutieve verlijming zo vrijwel uitgesloten.
Eerst plaatst u de te verlijmen wanden (VP35, VP54, VP70, IW148 of IW200) naast elkaar. Vervolgens brengt u in één handeling twee lijmrupsen aan in een verengroef. Vergissen is eigenlijk niet mogelijk.

Nog meer gebruiksgemak

Faay Vianen biedt u het beste, snelste en eenvoudigste bouwsysteem. Want Faay Vianen combineert de hoogste kwaliteit met de hoogste verwerkingssnelheid en optimaal gebruiksgemak. De FAAY neggekant en de FAAY lijmtuit met dubbele opening illustreert dit uitstekend. Want beide innovaties bieden op alle fronten grote voordelen. Ervaar het zelf!

 
U bent welkom op onze stand hal 2, A.090.

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie