Nelskamp betonpannen worden weer sexy

Nelskamp toont diverse dakpannen met uiteenlopende eigenschappen.

Nelskamp heeft een nieuwe manier ontwikkeld om de betonpannen nog beter te verdichten aan het oppervlak, maar nu ook aan de kopse zijde van de pan. De nieuwe betonpannen mogen zich zeker laten zien.

Deze revolutionaire ontwikkeling moet u zien en voelen: bezoek hal 11, stand D034.

Van vlak beton tot warmte opwekking

Maar er is meer te zien: tijdens de Bouwbeurs wordt het nieuwe vlakke beton dakpanmodel Planum geïntroduceerd, die vanaf maart leverbaar is.

 
Zomersmog kan voor een belangrijk deel worden voorkomen met producten die de NOx neutraliseren. Er is een dakpan die dat kan, genaamd ClimaLife.

 
Op keramisch gebied is een nieuwe OVH met een traditioneel formaat ontwikkeld. Nelskamp toont u de voordelen, kenmerken waar de H-15 zich duidelijk in onderscheidt.

 
Het dak is onze bescherming tegen weersinvloeden maar is ook de basis voor energieopwekking. Met het Solar Power Pack wordt onzichtbaar warmte opgewekt voor tapwater en verwarming.

 
Met de 2 -Power modules/geïntegreerde elementen, is een hybride systeem mogelijk waar tegelijk elektriciteit en warmte wordt binnen gehaald.

 
Kortom voldoende redenen voor u én voor ons om de Bouwbeurs te bezoeken!

 

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie