Veilig werken met Dycore systeemvloeren

Dycore combineert haar expertise met ervaring op de bouwplaats.

Gemarkeerde hijspunten op de Dycore breedplaatvloer maken het nog eenvoudiger om de vloerelementen op een veilige manier te monteren.

Veilig hijsen

Het hijsen van een breedplaat dient gelijkmatig en horizontaal te gebeuren. Een goede gewichtsverdeling is hierbij van belang en het gebruik van eindloze stroppen noodzakelijk. Ook de hijspunten spelen een rol hierin.
Met name voor vloeren die niet rechthoekig zijn of een combinatie van sparingen bevatten kan het bepalen van de juiste hijspunten wel eens lastig zijn.
De Dycore breedplaatvloer is daarom vanaf heden voorzien van gemarkeerde tralieknopen. Dit zijn de aanpikpunten voor de vier- of achtsprong. De hijspunten worden door de constructeur van Dycore bepaald en daarna fabrieksmatig aangegeven op de elementen.
Onze kennis van vloeren gecombineerd met de expertise van de aannemer op de bouwplaats!

Randbeveiliging

Een andere manier van veilig werken met Dycore systeemvloeren is de toepassing van randbeveiliging. De randbeveiliging in de Dycore breedplaatvloer is opgebouwd uit een stalen instortvoorziening. Hierin wordt voor montage een staander geplaatst waaraan een stalen rasterhek wordt opgehangen.
Op deze manier kunnen de veiligheidshekken al op de vrachtwagen aangebracht worden en direct mee omhoog gehesen worden. Op een snelle manier wordt hiermee een kwalitatief hoogwaardige randbeveiliging gerealiseerd.

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie