Legrand Pop-up tafel- en vloerunits zijn opvallend plat en stijlvol

Geïntegreerde oplossing voor bezoekers van conferentie-, vergaderzalen, showrooms, trainingsruimtes en winkels.

De Legrand Pop-up is een serie fraai vormgegeven ultraplatte tafel- en vloerunits, geschikt voor inbouw in kantoormeubilair en vloeren. Deze nieuwe design units zijn slechts 5 mm hoog en afgewerkt in aluminium, brons, RVS, mat zwart of glanzend wit.

Ze zijn geheel naar eigen inzicht functioneel en flexibel in te delen met aansluitingen voor power, data, beeld en geluid.
Legrand biedt hiermee een geïntegreerde oplossing voor bezoekers van conferentie-, vergaderzalen, showrooms, trainingsruimtes en winkels.

Mobiele werkplekken

Gebruikers van pc’s, mobiele telefoons, tablets of audio- en videosystemen zijn met Legrand Pop-up units in een handomdraai aangesloten. Zeer functioneel voor het nieuwe werken op mobiele werkplekken met een stijlvolle uitstraling.
De Pop-up units kunnen geïntegreerd en geïnstalleerd worden in kantoormeubilair, verhoogde en betonnen vloeren. Het ontwerp is ergonomisch en zeer gebruiksvriendelijk. Door het push & slide sluitingssysteem gaat het deksel met één druk op de knop geleidelijk aan open.

Meer dan 200 functies

Legrand Pop-up units zijn beschikbaar in 3, 2x3, 4 en 2x4 modules, volledig geassembleerd of leeg en naar eigen keuze te bedraden. Daarbij kan gekozen worden uit meer dan 200 functies van het Mosaic schakelmateriaalconcept van Legrand.

 
Bekijk voor meer informatie onderstaande animatie op het NBD YouTube kanaal.

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie