Registreer gratis en ontdek wereldprimeur Duco op BouwBeurs

Duco Ventilation & Sun Control pakt op de tweejaarlijkse Bouwbeurs opnieuw groots uit.

Niet enkel de twee stands (01.B010 en 01.C010) spreken tot de verbeelding, maar ook ons TOP-product, een wereldprimeur, zal hoge ogen gooien.

Registreer u nu en mis het niet!

Innovatie op Topniveau

Op beide stands van Duco kunt u niet alleen kennismaken met totaalconcepten op maat - DUCO at HOME, DUCO at WORK en DUCO at SCHOOL -, maar ook met enkele opvallende noviteiten. De laatste innovatie op Topniveau, die het ultieme comfort in huis garandeert, verklappen we nog niet, maar we kunnen u wel al meegeven dat het om een wereldprimeur gaat die exclusief op de BouwBeurs aan het grote publiek wordt voorgesteld.

Renovatie

Duco legt bij deze deelname ook de nadruk op renovatieoplossingen. Met het Duco CO2 System en het Duco Comfort System heeft het twee Vraaggestuurde Natuurlijke Ventilatiesystemen (VNV) in huis, die perfect bij renovatie toegepast kunnen worden. De snelle en eenvoudige installatie, in combinatie met de afwezigheid van complexe en moeilijk te onderhouden toevoerkanalen, zorgen er voor dat beide systemen zich probleemloos in een bestaande woning kunnen integreren.
Met de RenoTop 60 ‘ZR’, heeft Duco trouwens ook een rooster in huis dat specifiek ontwikkeld werd voor plaatsing op kunststof renovatiekozijnen.

Specifieke oplossingen

Op beide stands kunt u ook kennismaken met diverse oplossingen bedacht voor specifieke situaties. Zo is er onder meer een brandwerend ventilatierooster (FireMax ‘ZR’), een rooster op maat voor hoogbouwprojecten (SkyMax ZR) of de volledig vernieuwde muurdemper (Silenzio ‘ZR’). Tot slot worden er ook enkele oplossingen voor de utiliteitsbouw voorgesteld, zoals een geluiddempend lammellenwandsysteem (DucoWall Acoustic).

Gratis registreren

Registreer u hier alvast gratis voor de beurs en mis het niet!

 

Bezoek DUCO op stand 01.B010 en 01.C010 tijdens de BouwBeurs Utrecht 2013.
 
 

« Nieuws overzicht