BREEDVELD glaswand geeft ruimte extra dimensie

Spel met glaswanden brengt BREEDVELD en Prénatal Hearts bij elkaar.

Langs de A1, ter hoogte van Amersfoort, is het veelbesproken Prénatal Hearts geopend. Dit opzienbarende complex is een bijzondere ontmoetingsplek vol beleving en inspiratie voor iedereen die bij nieuw en opgroeiend leven betrokken is. Ook BREEDVELD heeft aan de wieg gestaan van de realisatie van dit unieke gebouw. Met verschillende glazen binnenwanden is er optimaal gebruik gemaakt van speelse multifunctionaliteit, openheid en transparantie.


Doorlopend design

De glaswanden van BREEDVELD bieden een eindeloze keur aan creatieve mogelijkheden. Zo kunt u het glas volledig naar wens laten etsen, zandstralen of met folie beplakken. Voor bijvoorbeeld teksten, logo’s of complete designs. Omdat glaspanelen geen verticale aluminium profielen nodig hebben, kunt u kiezen voor een constant doorlopend design. De aluminium constructiedelen zijn van de beste kwaliteit en zijn in iedere gewenste RAL-kleur te verkrijgen. Alle wanden zijn bovendien voorzien van hoogwaardige gelagerde wielstellen. En ook opties als (dubbele) loopdeuren, hoekopstellingen en (dubbele) parkeermogelijkheden behoren tot de mogelijkheden.


Allround partner in mobiele wandsystemen

Of het nu vouwwanden, paneelwanden of glaswanden betreft, alles is maatwerk. Met of zonder geluidsisolatie. Handbediend of (semi-)automatisch. Ruimtelijke efficiëntie, geluidsisolatie en technische perfectie gaan hand in hand. Daarmee komt BREEDVELD tegemoet gekomen aan de meest uiteenlopende wensen van architecten, aannemers en eindgebruikers. Denk aan toepassingen in scholen, universiteiten en conferentieoorden, maar ook aan hotels, bedrijven en (semi)overheid.


Meer weten?

Kijk op de website van BREEDVELD of bel (0487) 54 28 88.
 

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie