Oostwoud levert postkasten met uitstraling en transparantie

Oostwoud produceert postkasten verwerkt achter glazen frontplaten.

Oostwoud International bv, fabrikant en leverancier van (geïntegreerde) postkastsystemen voor de gestapelde bouw, introduceert postkasten die de uitstraling van het gebouw en de mogelijkheden voor creativiteit van de Architecten verder uitdagen.

De mogelijkheid om meer licht in de entree en meer passieve veiligheid voor de bewoners te creëren omdat de gevel transparant wordt, zijn grote voordelen van deze toepassing.

Toepassingen

De postkast is ontwikkeld om in glazen entreepuien opgenomen te worden en daarmee de gewenste transparantie te behouden. De postkast van Oostwoud is spatwaterdicht.

Materiaal

Postkasten zijn gemaakt van tweezijdig verzinkt plaatstaal (zincor) of rvs AISI 304 en afgewerkt met een polyester poedercoating (verzinkt staal en blank rvs) of geborsteld met een korrel 320 (rvs AISI 304). Frontplaten worden naar keuze in 2 mm zincorplaat (alleen voor binnen), 2 mm rvs AISI 304 of AISI 316 (gepoedercoat of geborsteld) of 8 mm Trespa geleverd.
Frontplaten kunnen op maat worden gemaakt mits dit binnen de maximale plaatgroottes valt. Postkasten worden standaard geleverd met sloten met 2 sleutels. Meerdere sleutels per slot op aanvraag verkrijgbaar. Hoofdsleutel op aanvraag verkrijgbaar met leveringscertificaat.

Kenmerken
  • leverbaar in alle RAL-kleuren;
  • voldoen aan de norm NEN-1770;
  • voldoen aan alle geldende eisen van vandaag;
  • vervanging van onderdelen van postkasten mogelijk door technische serviceafdeling.


Bezoek Oostwoud tijdens de BouwBeurs van 4 t/m 9 februari in hal 2, standnummer A069. 

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie