FAAY lijmtuit met dubbele opening lijmt supersnel

Faay Vianen B.V. brengt een bijzondere vernieuwing op de markt: een lijmtuit met dubbele lijmopening.

Deze slimme innovatie voor FaayFix maakt het verlijmen van Faay-wanden nog eenvoudiger. En sneller: u wint meer dan 50% aan tijd. Bovendien is foutieve verlijming zo vrijwel uitgesloten. Met deze innovatie is het verwerken van Faay-wanden nog gemakkelijke

Faay Vianen onderzoekt continu of het nog beter kan. De nieuwe lijmtuit is hiervan een prima voorbeeld. Deze innovatie is vernuftig in zijn eenvoud. Deze lijmtuit levert u vele voordelen op.

Nog sneller verlijmen

Voortaan kunt u Faay-wanden sneller verlijmen. Met de luimtuit brengt u namelijk aan twee zijden tegelijk lijm aan in de speciale groef. Anders gezegd: het in één handeling aanbrengen van twee lijmrupsen. Hierdoor wordt de snelheid van verlijmen meer dan verdubbeld. Tel uit uw winst!

Geen fouten meer

Een ander voordeel van de nieuwe lijmtuit is dat fouten vrijwel uitgesloten zijn. Eerst plaatst u de te verlijmen wanden (VP35, VP54, VP70, IW148 of IW200) naast elkaar. Vervolgens brengt u in één handeling twee lijmrupsen aan in een verengroef. Ergernis, tijdverlies en verspilling van materiaal zijn zo goed als uitgesloten.

Nog meer gebruiksgemak

Faay Vianen biedt u het beste, snelste en eenvoudigste bouwsysteem. Want Faay Vianen combineert de hoogste kwaliteit met de hoogste verwerkingssnelheid en optimaal gebruiksgemak. De lijmtuit met dubbele opening illustreert dit uitstekend. Want deze ogenschijnlijk kleine aanpassing biedt op alle fronten grote voordelen. Ervaar het zelf!

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie