FAAY Wall-in-One maakt slim isoleren mogelijk

Faay presenteert unieke betaalbare voorzetwand met hoge thermische isolatie.

De unieke voorzetwand met hoge thermische isolatiewaarde, handzame paneelbreedte en dampremmende folielaag heeft een minimale dikte, is licht van gewicht, duurzaam en recyclebaar.

Het heeft geen koudebrug en warmtelek, is ongevoelig voor vocht, is snel te monteren en hoeft niet afgeschroefd te worden. Minder handelingen en daardoor minder kosten.

Hoge isolatiewaarde

Het W’all-in-One paneel bestaat uit een combinatie van PIR verlijmd op een 9,5 mm dikke gipsplaat. Het isolerende paneel in combinatie met houten sloffen en een isolerend montageprofiel levert een hoge thermische isolatiewaarde van Rc 2,65 bij een minimale dikte van 60 mm. Bij 90 mm is de Rc-waarde maar liefst 3,85.

FAAY PG Roofing ‘nieuwe generatie hellend dak isolatie’

In navolging op het succes van de W’all-in-One als thermische isolerende voorzetwand, heeft Faay in het afgelopen half jaar een nieuwe variant ontwikkeld om ook op een eenvoudige, snelle en betrouwbare wijze het hellend dak na te isoleren: de FAAY PG Roofing.
Dit handzame product verzekert een luchtdichte, zeer veelzijdig af te werken en herstelbare totaaloplossing voor het hoogwaardig na-isoleren van het schuine dak.
De panelen zijn verkrijgbaar met diverse toplagen of direct afgewerkt met vinyl. FAAY PG Roofing heeft een breedte van 60 cm en twee standaard lengten van 130 cm of 150 cm als toepassing tussen de gordingen en een standaard dikte PG60 - PG70 en PG90 naargelang de Rc behoefte.
Om het systeem compleet te maken levert Faay ook de bijbehorende schroeven en FAAYFOAM voor een luchtdichte verlijming.

Mooie totaaloplossing

Samen met W’all-in-One vormt dit een totaaloplossing voor zolders en andere ruimten met hellend dak. Bij de ontwikkeling heeft Faay rekening gehouden met de standaard maten tussen de balken. Hierdoor is W’all-in-One PG-roofing eenvoudig te monteren met weinig restmateriaal. Vanzelfsprekend is het gipsplaatuiterlijk van het gehele W’all-in-One concept eenvoudig naar keuze af te werken.

Bouwkundige voordelen

Alle typen W’all-in-One bieden maximale thermische isolatie bij een minimale dikte. De constructie zonder koudebruggen zorgt voor een uitstekend, blijvend thermisch rendement. De W’all-in-One is ongevoelig voor vocht, voldoet aan de eisen van het Bouwbesluit en is KOMO-gecertificeerd.

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie