Draaiventilatierooster DucoTon 10 ‘ZR’ blijkt onvervalste klassieker

Duco vierde afgelopen jaar het 20 jarig bestaan van de DucoTon 10 ‘ZR’.

Dit ventilatierooster groeide sinds haar introductie uit tot een onvervalste klassieker. Het oerdegelijke en minutieuze ontwerp staat symbool voor het bedrijf.

Dankzij jarenlange ervaring en een voortdurende drang naar perfectie, ontwikkelde Duco een breed gamma ventilatieroosters, die voor elke situatie een oplossing bieden.

Slim ventileren

Duco begon in 1991 met de productie van natuurlijke ventilatieroosters, maar is ondertussen geëvolueerd tot een producent van slimme natuurlijke ventilatiesystemen. Het bedrijf groeide uit tot marktleider in Nederland.
Naast de klassiekers als de DucoTon 10 ‘ZR’ ontwikkelde Duco diverse glasgeplaatste roosters. De uitgebreide keuze aan glasgoten (van 12 tot 52 mm voor triple beglazing) speelt hier perfect op in. Zo kreeg onder meer de DucoKlep 15 ‘ZR’, die een volledig vlak binnenrooster heeft, bredere glasgoten ( minimale glasaftrek van 80 mm).

Geluidsbelasting

Naast de standaardroosters levert Duco ook roosters met extra akoestische demping of brandwerende eigenschappen. Het susrooster GlasMax ‘ZR’ is geschikt voor toepassing in situaties waar sprake is van een lichte geluidsbelasting. Het heeft een extra luchtspleet van 25 mm en biedt verbeterde waardes op het gebied van ventilatiedebiet.

« Nieuws overzicht