Oostwoud biedt waarborg tegen diefstal

Assortiment Oostwoud continue onderhevig aan ontwikkeling en vernieuwing.

Het is tegenwoordig niet meer voor te stellen dat je ook maar korte tijd je deur onafgesloten laat. Sluitsystemen en inbraakwerende oplossingen zijn dan ook continue onderhevig aan ontwikkeling en vernieuwing.

Met name op het gebied van postkast- en vakkenkastsystemen past Oostwoud oplossingen toe om persoonlijke zaken zo goed als mogelijk te waarborgen tegen diefstal.

Oostwoud postkasten

Voor onze postkasten wordt standaard anti-diefstalprofiel toegepast. Voor de meer inbraakwerende uitvoering kunt u kiezen voor een meerpuntssluiting (2- of 3-puntssluiting) of een versterkte deur met extra omzettingen.
Daarnaast kan een buitengebruikhouder een brievenbus volledig afsluiten wanneer deze tijdelijk niet wordt gebruikt.

Oostwoud garderobe- en interieurproducten

Onze kasten voor de inrichting van garderobes en het interieur heeft een uitgebreid assortiment sluitsystemen, van standalone cijfer- en pincodesloten tot en met elektronische systemen, inclusief lockermanagement, waardoor het gebruik van sleutels tot het verleden behoort.
Voor de klant zijn er grote voordelen te behalen: minder beheer, geen sleutels of sloten bestellen, overzicht door gebruik van databases en lagere variabele kosten.

Het novogard kastenprogramma kent 5 stalen deuruitvoeringen:
  • enkelwandige deuren;
  • enkelwandige deuren versterkt met een omegaprofiel;
  • dubbelwandige deuren voor de standaard garderobekasten;
  • enkelwandige deuren met verstevigingsprofiel;
  • versterkte deuren uit dikker plaatstaal 1,75 en 2 mm, voorzien van extra omzettingen.

 
Oostwoud hanteert een totaalconcept: van advies en inventarisatie tot en met levering en aftersales. Oostwoud kan u productmatig adviseren, aangezien zij een volledige productlijn heeft. Oostwoud biedt u een complete dienstverlening van A tot Z.

 
Voor overige informatie of productbeschrijvingen bezoekt u onze website: www.oostwoud.com.

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie