Onzichtbaar scharnier sluit deur perfect in wand

ARGENT ALU levert innovatieve systemen voor het openen van deuren

Argent Alu, de referentie voor het openen van deuren, levert innovatieve oplossingen op het gebied van paumellen, scharnieren en pivots als systemen voor de onzichtbare integratie van binnendeuren in het interieur.

Nieuwe argenta Pivotica

Dankzij de argenta Pivotica kan men creatief omgaan met ruimtelijke volumes en wanden. Voor dit pivot-scharnier is immers geen deurkader nodig en de deur kan ook perfect vlak met de wand geplaatst worden.
Dit compacte scharnier in geborstelde inox afwerking biedt een aantal unieke eigenschappen: het scharnierpunt kan vrij gekozen worden, de sluitkracht en haakse uitlijning zijn regelbaar, er is geen zichtbare deursluiter.
Dit pivot-scharnier is geschikt voor zowel linkse als rechtse deuren en is leverbaar in twee versies: small en medium.

Nieuwe argenta invisible neo reeks

Dankzij de argenta invisible neo ligt de deur in gesloten toestand perfect in lijn met de muur, zonder dat u ook maar iets van het scharnier opmerkt. Bovendien kunt u met dit onzichtbare regelbare scharnier elke deur 180° opendraaien. Dit onzichtbare scharnier, vervaardigd uit zamak, is leverbaar in drie versies: S-5, M-6 en L-7.

Enkele belangrijke kenmerken
  • compacte afmetingen;
  • eenvoudige bijregeling in hoogte, breedte en diepte (3D-regelbaar) zonder de deur of het scharnier te demonteren;
  • gepatenteerd ingebouwde inhaaksysteem Easy-Hook (L-7).

In tegenstelling tot de meeste andere onzichtbare scharnieren op de markt is deze argenta invisible neo rechts-links omkeerbaar en zal de deur niet afhangen, zelfs bij intensief gebruik.

 
Meer informatie? Bel met +32 9 333 99 99 of mail naar info@argentalu.com

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie