Accoya kozijnen voorzien van BUVA hang- en sluitwerk

Probleemloze toepassing BUVA hang- en sluitwerk in Accoya kozijnen.

Hout bevat van nature organische zuren. Per houtsoort kan de hoeveelheid verschillen. Ook Accoya heeft een geringe hoeveelheid zuur in zich dat vrij kan komen en corrosie op niet-edele metalen kan veroorzaken.

Om de kans op corrosie te voorkomen, zijn een aantal regels van toepassing voor de verwerking, opslag en montage van de gevelelementen.

Probleemloze toepassing

In een groot aantal gevallen kan het BUVA hang- en sluitwerk onder voorwaarden probleemloos worden toegepast in Accoya kozijnen. De ervaringen uit de praktijk ondersteunen dit. Het hoogwaardige BUVA hang- en sluitwerk wordt gestraald, elektrolytisch verzinkt, gepassiveerd en voorzien van een seallaag. Hiermee voldoen de producten ruimschoots aan klasse 4 volgens EN1670. Speciale, en daardoor dure, extra coatings zijn hierdoor overbodig.

Advies op maat

Afhankelijk van het productieproces bij de timmerfabriek of deurenfabrikant, het vervoer en de opslag op het project, geven wij u graag een advies op maat. Vraag uw contactpersoon bij BUVA voor nadere informatie.

Gratis BouwBeurs kaarten

Op BUVA’s stand op de BouwBeurs, van 4 t/m 9 februari a.s. in de Jaarbeurs Utrecht, kunt u terecht voor meer informatie: stand B030 in hal.
Voor gratis kaarten, ga naar www.buva.nl.

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie