Bespaart u al met Famostars projectoplossing in led?

LED-projectoplossingen van Famostar zorgen voor ruime besparing.

Het afgelopen jaar hebben we u geïnformeerd over de complete en duurzame projectoplossing in led: noodverlichtingsarmaturen Go! en CELO van Famostar.

Hiermee kan de uiteindelijke besparing voor de eindgebruiker oplopen tot wel 50%.

Vervanging TL voor led

De ontwikkeling van led-armaturen heeft de economische levensduur van een TL-armatuur sterk gereduceerd. Dit betekent dat het in veel gevallen de moeite loont om bestaande TL-armaturen nu al te vervangen door led-armaturen.
Met onze projectoplossing in led kunt u een uiteindelijke kostenbesparing van wel 50% realiseren dankzij lagere
energie-, onderhouds-, en vervangingskosten.

Investeringspieken vaststellen

U kunt bij een langlopend onderhoudscontract verschillende investeringspieken vaststellen voor onderhoud of vervanging. Om de vier jaar moeten de accu’s vervangen worden. Dit resulteert in een investeringspiek na vier en na acht jaar of bij vervanging na ruim tien jaar. Ook een TL-lichtbron moet ieder jaar vervangen worden, een led-lichtbron gegarandeerd 10 jaar niet.

Maatwerk

Wij hebben diverse rekenmodellen beschikbaar om voor elke situatie een op maat gemaakte berekening voor u te maken. U kunt dus met elke vraag bij ons terecht.

Gratis voorstel

Bel (026) 384 68 46 of mail naar sales@famostar.nl voor een gratis vrijblijvend voorstel.

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie