Veilig werken op hoogte met Dycore systeemvloeren

Randbeveiliging eenvoudig plaatsbaar dankzij instortvoorziening in zowel de breedplaat- als de kanaalplaatvloer.

Na de montage van de verdiepingsvloeren dient een randbeveiliging aangebracht te worden. Met de instortvoorzieningen in zowel de breedplaat- als kanaalplaatvloer is op eenvoudige wijze een universele randbeveiliging te plaatsen.

Breedplaatvloer

De randbeveiliging in de breedplaatvloer is opgebouwd uit een stalen instortvoorziening. Hierin wordt voor montage een staander geplaatst waaraan een stalen rasterhek wordt opgehangen. Op deze manier kunnen de veiligheidshekken al op de vrachtwagen aangebracht worden en direct mee omhoog gehesen worden.
Op een snelle manier wordt hiermee een kwalitatief hoogwaardige randbeveiliging gerealiseerd.

Kanaalplaatvloer

In aansluiting op de randbeveiliging voor onze breedplaatvloeren is ook voor de kanaalplaatvloer een instortvoorziening ontwikkeld. Deze leuningplug wordt tijdens het productieproces in de kanaalplaatvloer gestort.
Na montage is op eenvoudige wijze de randbeveiliging aan te brengen. De leuningplug, Ø 50, heeft een lengte van 150 mm en voldoet daarmee aan de door Aboma gestelde eisen.

 
Meer kanaalplaat- en breedplaatvloeren

 

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie