Sepaview is de nieuwe innovatie van Sepawand

Neem de vrijheid… en daag ons uit!

Sepawand heeft inmiddels 40 jaar ervaring met het produceren en monteren van verplaatsbare binnenwanden. Innoveren doet Sepawand samen met haar klanten. Dit resulteert in unieke projecten en nieuwe producten.

Uw creativiteit, onze kennis en een volledig CNC-gestuurde productiefaciliteit maken het mogelijk.

Uitdagingen leiden tot innovatie

Ons nieuwe wandtype Sepaview is hiervan een goed voorbeeld. Op de vraag om helderheid en privacy van een ruimte is de Sepaview het enige juiste antwoord. De Sepaview is een dubbele glaswand en onderscheidt zich door zijn glasharde prestaties; muisstil en helder als water. De Sepaview tilt elke ruimte naar een hoger plan.
Dit product is onlangs onder meer geplaatst in het vergadercentra van het nieuwe hoofdkantoor van Eneco in Rotterdam en wordt op dit moment toegepast in het nieuwe kantoor BarentsKrans Advocaten en Notarissen in Den Haag.

Uniek wandsysteem

Sepaview is een uniek wandsysteem ontwikkeld met een hoog esthetisch en technisch niveau. Een dubbel beglaasde wand, waarvan de onder- en bovendetaillering van de wand en de (wanddikke) deuren in een vloeiende lijn doorloopt. De wand is uitvoerbaar met of zonder verticale stijlen, beide met behoud van spiegelglad oppervlak. Uiteraard is de Sepaview perfect te combineren met onze dichte wandsystemen, zoals Sepastud.

Meer informatie

Wilt u meer informatie over Sepaview of onze andere wandtypes vraag dan onze volledig vernieuwde productdocumentatie aan. De recent vernieuwde website en de nieuwe productdocumentatie vormen een goede basis voor uw inspiratie.
Graag komen wij bij u langs om onze bedrijfspromotiefilm te tonen. Ontdek de vrijheid!

 

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie