Faay Wandbespuiting biedt fraaie, duurzame en onderhoudsarme wandafwerking

Wandafwerking die milieuvriendelijk, bacteriënwerend, slijtvast en kleurecht.

Zoekt u een decoratieve, onderhoudsarme en duurzame wandafwerking? Dan is Faay Wandbespuiting úw partner! Het grote voordeel van FAAY Wandbespuiting is dat scherpe toeslagstoffen, kenmerkend voor steenachtige structuurafwerkingen, geheel ontbreken.

FAAY Wandbespuiting heeft dus wél een structuur maar voelt niet scherp aan! De wandbespuiting is daardoor zeer goed te reinigen en te onderhouden. Daarbij is deze milieuvriendelijke wandafwerking bacteriënwerend, slijtvast en kleurecht.

Onderhoudsarm en duurzaam

Bovendien laat dit spuitwerk zich niet alleen op FAAY wanden aanbrengen, maar op vrijwel elke gangbare ondergrond (beton, kalkzandsteen, baksteen, gipskarton- en gipsvezelplaten). Ook het overspuiten van stucwerk, spact, granol en spachtelputz is probleemloos mogelijk!
De kleurpigmenten in FAAY Wandbespuiting bevinden zich in een kunststof coating, waardoor de oorspronkelijke kleur behouden blijft.
Het ‘meerlagensysteem’ maakt het mogelijk de diverse spatlagen van kleur te laten verschillen wat een bijzonder eindresultaat geeft. Faay Wandbespuiting biedt een breed scala aan kleuren en structuren.
Op aanvraag kan iedere (klantspecifieke) kleur gemaakt en aangebracht worden. De kleurechtheid, de harde toplaag én de slijtvastheid zorgen voor een decoratieve, duurzame en onderhoudsarme wandafwerking.

Voldoet aan hoge eisen

FAAY Wandbespuiting wordt zowel in nieuwbouw als renovatie, toegepast in overheidsgebouwen, zorginstellingen, ziekenhuizen, laboratoria, scholen, kinderdagverblijven, utiliteitsgebouwen, winkels en woonhuizen. Daarbij is een belangrijk aspect van veiligheid dat FAAY Wandbespuiting nauwelijks bijdraagt tot brandvoortplanting en bij brand een zwakke rookontwikkeling heeft.

 

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie