Zelfdragend massief houten wandsysteem biedt veel ontwerpmogelijkheden

Derako levert nieuw demontabel wandsysteem.

Het nieuwe demontabele zelfdragend massief houten wandsysteem van Derako International biedt vele ontwerpmogelijkheden en kan een complex ontwerp eenvoudig en overzichtelijk maken.

Naast de zeer duurzame en karakteristieke eigenschappen van de houten panelen, is vooral de speciaal ontwikkelde achterconstructie erg belangrijk. Deze bestaat uit een nieuwe façade / wandclip en een digitaal uitgewerkt SLR profiel. De maatvoering en houtkeuze is geheel vrij naar wens van de architect.

 
Authentiek

Sinds duizenden jaren is hout al een inspiratiebron voor kunst en architectuur. Het is één van de oudste en meest veelzijdige materialen die voor de mensheid beschikbaar is. Hout is een hernieuwbare en daarmee oneindige grondstof. Met zijn authentieke eigenschappen zorgt hout voor een natuurlijke, karakteristieke en warme uitstraling in zowel interieur als exterieur toepassingen. Hout is een natuurproduct, zeer duurzaam en gaat tientallen jaren mee. De industriële verwerkingskolom kent een zeer beperkte milieubelasting en hout op zichzelf slaat CO2 op. Maar buiten dit alles is het als verwerkte grondstof erg mooi.

 
Tailor made architectuuroplossingen

Derako International is industrieel producent en leverancier van massief houten plafond- en wandsystemen. Het ontwerpidee van de architect is ons uitgangspunt en wij werken uitsluitend projectmatig. Door jarenlange ervaring zowel nationaal als internationaal met verschillende toepassingsmogelijkheden en houtkennis, kunnen wij gedegen adviezen en oplossingen aandragen.
Elk project verdient zijn eigen uitstraling. Daarom zijn onze systemen geen standaard producten maar bieden wij tailor made architectuuroplossingen met een budgettaire flexibiliteit.

« Nieuws overzicht