The Doors Scrigno laat deur in wand verdwijnen

Assortiment van The Doors uitgebreid met merkframes voor schuifdeuren.

The Doors Design For Living brengt een nieuwe serie inbouwframes op de markt die schuifdeuren onzichtbaar in de muur laat verdwijnen.

Het inbouwsysteem van de Italiaanse producent Scrigno levert 1 à 2 vierkante meter extra ruimte op. Er wordt geen vloerrail toegepast waardoor alleen de schuifdeur in beeld komt wanneer deze wordt gebruikt. Dit zorgt ervoor dat de inrichting van de ruimte niet wordt verstoord.

Allure

Het nieuwe merk inbouwframes, The Doors Scrigno genoemd, geeft allure aan de inrichting omdat de frames kunnen worden afgewerkt met gipskarton of pleisterwerk en daarnaast zijn aan te lengen op de bestaande wanden. Ze zijn glad en strak af te werken zonder overbodige en in stijl afwijkende deurkozijnen. De aluminium aanslaglijsten op de kopse kant kunnen worden geverfd in de kleur van de muur.

Toepassing

The Doors Scrigno sluit aan op de vraag naar de mogelijkheid deuren in de muur te laten verdwijnen zodat ruimtes optimaal kunnen worden ingedeeld en wanden volledig benut kunnen worden.
De inbouwframes kunnen worden toegepast om met een schuifdeur de badkamer van een andere ruimte te scheiden of een inloopkast te creëren. Ook kan met een schuifdeur een werkruimte of keukenblok worden ingepast binnen de beschikbare ruimte.

Kenmerken
  • levert 1 à 2 vierkante meter extra ruimte op;
  • voor 95% montageklaar voor de standaard Neder­landse deurmaten;
  • levering inclusief plaatsingsinstructies, rail, wielen, deurgeleider, sluitstrips en echtheidscertificaat;
  • 12 jaar garantie op rail­systeem en corrosie.

 

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie