Nieuwe Brander Haftgrund Dekkend combineert voorstrijk en tussenlaag

Brander Afbouwproducten heeft muurverfprimer ontwikkeld voor hoogwaardige en efficiënte muurverfafwerking van wanden en plafonds.

Een verwerker heeft behoefte aan snelle en efficiënte oplossingen zonder verlies van kwaliteit. Brander Afbouwproducten heeft nu een muurverfprimer ontwikkeld voor een hoogwaardige en efficiënte muurverfafwerking van wanden en plafonds.

Efficiënte muurafwerking

 
Brander Haftgrund Dekkend is een wit gepigmenteerde primer die in slechts één arbeidsgang de functies van zowel voorstrijk als tussenlaag vervult. Het product wordt onverdund toegepast als dekkende voorbereiding van de meest voorkomende minerale ondergronden. Na het aanbrengen van slechts één laag kan de muurverf worden aangebracht resulterend in een dekkend resultaat. Dit bespaart de verwerker in de meeste gevallen één complete arbeidsgang en maakt het gehele arbeidsproces daarmee korter en rendabeler. Brander Haftgrund Dekkend is hiermee de perfecte aanvulling voor efficiënte muurverfafwerking.

Kenmerken
  • Brander Haftgrund Dekkend is toepasbaar op minerale ondergronden en geschikt voor binnen en beschut buitenwerk;
  • efficiënt: grond- en tussenlaag in één arbeidsgang;
  • aankleurbaar in lichte kleuren;
  • heft lichte zuigingsverschillen op;
  • emissie- en oplosmiddelvrij (ELF).
Brander wandafwerkingssysteem

Brander Haftgrund Dekkend is de perfecte aanvulling voor een hoogwaardige complete muurverfafwerking. Het product vormt in combinatie met gladpleisters, zoals Brander Verf- en Behangklaar, en Brander muurverven een professioneel en efficiënt systeem voor een gladde wandafwerking met een esthetisch eindresultaat.

Kleuren en verpakking

Brander Haftgrund Dekkend wordt geleverd in emmers van 10 liter. De primer wordt standaard geleverd in wit, maar kan ook aangekleurd worden in vrijwel alle lichte kleuren.

Informatie

Op de productpagina van Brander Haftgrund Dekkend vindt u meer informatie over de technische kenmerken en applicatiegegevens van dit product. Via deze pagina kunt u ook de technische documentatie en bijbehorende productbrochure downloaden of bestellen.

 
Wilt u meer informatie over Brander Haftgrund Dekkend of een van onze andere producten?
Neem dan contact op met uw Brander contactpersoon of onze afdeling Customer Services. Wij staan u graag te woord.

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie