Internationale Bouwbeurs 2013: uw startpunt voor de toekomst

De Internationale BouwBeurs 2013, van 4 t/m 9 februari in Jaarbeurs Utrecht, is dé tweejaarlijkse ontmoetingsplaats voor bouwend Nederland.

Dit jaar is het thema Bewust Bouwen. Dat wil zeggen: de gebruiker centraal stellen. Bouwen op de juiste locatie. Duurzaam, innovatief en ambitieus. Inspelen op de toekomst. De BouwBeurs is uw startpunt.

Praktische tools en doelgericht advies

De roep om topprestaties en innovatie in de bouw is groter dan ooit. Op de BouwBeurs doet u de kennis en contacten op die u nodig heeft en maakt u kennis met nieuwe producten, systemen en ideeën om de uitdagingen van de huidige tijd aan te gaan. Actuele thema’s en onderwerpen als renoveren en herbestemmen, Green Build, virtueel bouwen met BIM, ketensamenwerking en lean bouwen komen uitgebreid aan bod.

Uitgebreid architectenprogramma

De BouwBeurs komt tegemoet aan de behoeften van de architect met tal van innovatieve bouw- en renovatieproducten. Daarnaast is er een uitgebreid architectenprogramma in het BouwHuis en staan op Material Xperience de nieuwste, multifunctionele materialen van over de hele wereld centraal.

 
Meer informatie vindt u op www.bouwbeurs.nl.

 
Klik hier voor gratis toegang!

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie