Bent u klaar voor Smart Mobility Management

De overheid verplicht u tot complexe administraties – bent u er klaar voor?

Woon-werkverkeer, fiscale bijtelling, belaste reiskostenvergoeding: strenge overheidsmaatregelen komen van alle kanten op ons af.

De overheid moet haar begroting op orde brengen en lijkt niet van plan dat te bereiken door structureel te hervormen in processen, organisaties en kosten. In plaats daarvan kiest zij voor lastenverhoging – met grote gevolgen voor uw organisatie.

Complexe administraties nodig

De overheidsmaatregelen hebben niet uitsluitend financiële gevolgen, u moet ook steeds complexere administraties bijhouden voor uw buitendienst. Neem bijvoorbeeld een woon-werkrit: in de ene subadministratie moet die leiden tot de (bruto)vergoeding van die rit, waarbij u rekening houdt met de status van de berijder. Maar in een andere subadministratie moet u de privé gereden kilometers bijhouden in verband met de fiscale bijtelling.

Kies voor automatische registratie

De overheid verplicht u om de activiteiten van uw buitendienst waterdicht te registreren. Er is geen enkele ruimte meer voor vrijblijvendheid: u hebt een 100% betrouwbaar overzicht nodig van tijden, locaties en kilometers. Smart Mobility Management van ITmobile helpt u die feiten te verzamelen – overzichtelijk, objectief en volledig automatisch.

Benut maatregelen in het belang van het bedrijf

Smart Mobility Management biedt u de combinatie van GPS gebaseerde registratie met slimme software. Alle feiten worden automatisch gekoppeld aan uw administratie. Zo kunt u uw organisatie inrichten op maximale effectiviteit, ziet u waar verbetermogelijkheden bestaan én bent u voorbereid op elke overheidsmaatregel.

Meer weten?

Wilt u een uitgebreide demonstratie bij u op kantoor? Klik hier.

 
Eerst meer weten over de oplossingen die ITmobile uw organisatie biedt? Bel met 0345-631171 of mail naar info@itmobile.nl.

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie