(E)Motion: Het revolutionaire schuifdeursysteem!

MARSICA heeft de Europese primeur gekregen van de fabrikant.

De eerste systemen zijn inmiddels geïnstalleerd in de koffie-corner van de Hema in Roosendaal.


Het assortiment van ECLISSE blijft zich ontwikkelen en uitbreiden. Zo is er nu het nieuwe gemotoriseerde schuifdeursysteem. Dit systeem wordt aangedreven door een lineair motorsysteem hetgeen betekent dat er nagenoeg geen aandrijfgeluiden zijn. Er is ook geen extra ruimte nodig voor het inbouwen van een (traditionele) elektromotor. Het principe laat zich het best vergelijken met een monorail systeem voor treinen. De deur zweeft als het ware boven de rails.

Eerder geplaatste schuifdeursystemen te motoriseren

De benodigde wanddikte is slechts 10 cm, hetgeen betekent dat alle in het verleden geplaatste ECLISSE schuifdeursystemen van model Unico, Estensione, Luce, Unilaterale en Sideral, zonder problemen gemotoriseerd kunnen worden.

Breed toepasbaar

Model (E)Motion is uitstekend toepasbaar in de woningbouw, de zorgsector, de horeca etc. Het model laat zich uitstekend combineren met zowel houten deuren als hardglazen deuren. Ook de deklijsten zijn in diverse varianten verkrijgbaar, zoals in hout, zelf af te schilderen of voorzien van een melamine deklaag, een gefineerde deklaag of af fabriek in kleur gespoten. Bovendien is er ook nog een keuze in aluminium deklijsten. Het systeem is te combineren met een schakelaar, radar, fotocellen of afstandsbediening.

Primeur

MARSICA heeft de Europese primeur gekregen van de fabrikant. De eerste systemen zijn inmiddels geïnstalleerd in de koffie-corner van de Hema in Roosendaal.

Meer weten?

Op de website www.marsica.eu vindt u naast de vele soorten schuifdeurkozijnen van ECLISSE ook andere deuren en kozijnen.

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie