Parkeergarage afsluiting met RT-PLS

ADDA-Van Dullemen levert een transparante oplossing

Een parkeergarage wordt veelal met een openmazig rolhek afgesloten. Ventilatie en doorzicht zijn daarbij belangrijke argumenten.

 
De afsluiting zal bij frequent gebruik worden uitgevoerd met blok- of kettingwiel motor en aanvullende voorzieningen. Wanneer de in- en uitrit wordt afgesloten met 1 rolluik of rolhek kan de besturingsunit worden uitgevoerd met een inrij-controle systeem en verkeerslichten, een zgn verkeersregeling. Hierbij kan de bediening plaats vinden met een 2 kanaals handzender in de auto voor in en uitrijden. Een scala van bedieningsmogelijkheden is leverbaar, van eenvoudige schakelaar tot rij richting gevoelige inductielussen.

ARBO en veiligheid

Tevens zijn een aantal (arbo)veiligheids-componenten leverbaar, te denken valt aan een onderrailbeveiliging, fotocel- en inklimbeveiliging, afrolbeveiliging, noodhandbediening etc. ADDA parkeergarage besturing is voorbereid op deze veiligheidsproducten en is standaard voorzien van een timer voor automatisch sluiten, controlelampje voor voedingsspanning en bewegingsteller voor onderhoud.

Sterk en doorzichtig

Het Ruit platstaf rolhek pantser is door zijn ruitvormige model bijzonder sterk en doorzichtig. Doorzicht percentage 85%. Maasopening 140 x 120 mm. Het pantser is vervaardigd van staalverzinkt platstaf en in diverse afmetingen leverbaar. Aan zowel boven- als onderzijde kunnen staalverzinkte gewalste lamellen worden aangebracht. Hierdoor kan eenvoudig een dicht onderstuk als borstwering worden gemaakt. Tevens kan het pantser worden voorzien van horizontale versterkingsstrippen.

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie