Euro-Deur kanteldeuren bieden exclusiviteit

Maatwerk, kwaliteit en exclusiviteit zijn de belangrijkste aspecten.

Indien uw pand een deur met een bijzondere uitstraling vereist kan Euro-Deur exclusieve kanteldeuren voor u fabriceren. In overleg met u en/of uw architect kunnen zij vrijwel alle ontwerpen vervaardigen, waarbij in het bijzonder gelet wordt op duurzaamhei

 
De deurbladen worden gemaakt van hout, staal, aluminium, koper, r.v.s. of een combinatie van materialen. Eventueel met geïntegreerde loopdeur of identieke zijdeur. Kogelwerende bekleding en/of bekleding met natuursteen behoort ook tot de mogelijkheden.
Ook kan de deur aangepast worden aan de gevelbekleding zodat de deur wegvalt in het aanzicht van de gevel. De deuren zijn handbediend of elektrisch te bedienen.

Voordelen

Grote voordeel bij deze deuren is dat de architect geheel vrij is met de indeling van deze deur, omdat het deurblad uit één stuk bestaat zonder hinderlijke horizontale naden zoals bij een sectionaaldeur.
Verder kunnen in het ontwerp allerlei materialen toegepast worden: staal, aluminium, RVS, hout, glas, koper of een combinatie hiervan.

In lijn met de gevel

Het unieke aan dit systeem is dat een deurgewicht van maximaal 1000 kg mogelijk is!
Uiteraard kunnen de deuren ook elektrisch worden bediend.
Een apart kenmerk van deze deur is dat je hem ook kunt plaatsen in één lijn met de gevel: er zijn dus geen diepte verschillen met de rest van de geveldelen.
Op deze manier kun je de deur als onderdeel van de gevel inzetten zonder dat deze opvalt. Ook draait hij bij het openen en sluiten binnen de gevel, wat een voordeel is als het gebouw direct aan een trottoir grenst.

 

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie