DORMA Secure-oplossingen: een combinatie van veiligheid en comfort

DORMA beschikt nu ook over een uitgebreid aanbod aan carrouseldeuren.

Ook een carrouseldeur met een geïntegreerde schuifdeur (KTC-2) en een carrouseldeur met toegangscontrole (KTV-secure) behoort tot de mogelijkheden.

Één toegang, dubbel gemak in slank design

DORMA biedt met de KTC-2 een volmaakt toegankelijke totaaloplossing. Twee deuren in één: een carrouseldeur met geïntegreerde automatische schuifdeur. De functie carrouseldeur kiest u voor normale bezoekersaantallen en de schuifdeur in geval van grote aantallen bezoekers of transport van omvangrijke goederen.

Laag energieverbruik

De KTC-2 realiseert dankzij een moderne aandrijftechnologie een energiebesparing van maar liefst 18% en dat ondanks de grote binnendiameter. Speciale borstelafdichtingen ondersteunen de effectieve klimaatscheiding van de binnen- en buitenomgeving. Daarnaast beschermen de carrouseldeuren tegen tocht, lawaai en stof. Ook in geval van nood is de KTC-2 betrouwbaar en veilig, vanwege o.a. de mogelijkheid tot automatische rookafzuiging en de brandmeldfunctie.

Meer veiligheid dankzij toegangscontrole

De carrouseldeur (KTV) is beschikbaar als flexibele oplossing voor kleine doorgangsbreedtes en de Secure variant als beveiligde carrouseldeur met enkel- of dubbelzijdige toegangscontrole. De autorisatie wordt “binnen “en “buiten” gecontroleerd en via een toegangslezer (sleutel, kaart, codeschakelaar) of fingerprint sensoren geactiveerd. Daardoor hebben alleen geautoriseerde personen toegang tot bewaakte ruimten. Ook bestaande carrouseldeuren kunnen eenvoudig en voordelig worden geupgrade.

 
Een extra pluspunt van de KTV Secure is de mogelijkheid van bewaking op afstand via internet. Elke deur krijgt een eigen IP-adres en kan via het web vanuit iedere locatie bewaakt of vrij geschakeld worden. Hierdoor worden bij een eventuele storing tijd en kosten bespaard.

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie