Dakraam dringt energieverbruik opwarmen woning drastisch terug

FAKRO levert passiefhuis dakraam met geluidswerende beglazing.

FAKRO is altijd op zoek naar een geschikte oplossing voor iedere behoefte die vanuit de bouw ontstaat. Eén van de vraagstukken is het combineren van een lage energie dakraam met een hoge geluidswerende isolatie.

FAKRO heeft hierop haar energiebesparende tuimeldakramen FTT uitgerust met geluidswerende beglazing.

Energiebesparend

Het nieuw ontstane FTT R3 tuimeldakraam bezit een isolatiewaarde van het gehele dakraam van 0,81 W/m2K en een Rw-waarde van 40 dB. Hierdoor is dit dakraam uitermate geschikt om in nieuwbouw projecten ingebouwd te worden waar hoge energiebesparende én geluidsisolerende eisen gesteld worden.
Daarbij is het dakraam voorzien van het FSC keurmerk, dat garandeert dat het hout afkomstig is uit verantwoord beheerde bossen.

Verlaagde U-waarde

Om het FTT R3 tuimeldakraam nóg energiezuiniger te maken, levert FAKRO dit dakraam standaard met het EHV-AT Thermo gootstuk, dat de U-waarde van het dakraam nóg verder verlaagt.
Tevens worden standaard de waterdichte, dampopen buitenkraag en de waterdichte, dampremmende binnenkraag geleverd bij dit type dakraam.

 
Voor meer informatie over dit type dakraam ga naar fakro.nl.

Eerder al gepubliceerd...

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie