Oostwoud postkasten hebben voor ieder kozijn passende oplossing

Oostwoud helpt bij ontwerp functioneel postkastsysteem.

Welk ontwerp er ook ten grondslag ligt aan de uitvoering van een appartement of een gebouw, er zijn legio mogelijkheden om de entree te verfraaien met een mooie brievenbus, een unit in of op de gevel.

Als specialist in postkastsystemen speelt Oostwoud in op wensen en behoeften van de klant. De medewerkers van Oostwoud helpen graag bij het ontwerpen van een functioneel postkastsysteem, dat perfect aansluit bij uw ramen, deuren en kozijnen.
Daarbij is iedere RAL-kleur mogelijk en ook de materiaalkeuze is divers. De juiste accessoires en afwerking maken het plaatje tot slot compleet!

Materiaalkeuze en afwerking

De brievenbussen zijn gemaakt van tweezijdig verzinkt plaatstaal (zincor) of rvs AISI 304 en afgewerkt met een polyester poedercoating (verzinkt staal en blank rvs) of geborsteld met een korrel 320 (rvs AISI 304).
Frontplaten worden naar keuze in 2 mm zincorplaat (alleen voor binnen), 2 mm rvs AISI 304 of AISI 316 (gepoedercoat of geborsteld) of 8 mm Trespa geleverd.Frontplaten kunnen op maat worden gemaakt mits dit binnen de maximale plaatgroottes valt.
Postkasten worden standaard geleverd met sloten met 2 sleutels. Meerdere sleutels per slot op aanvraag verkrijgbaar. Hoofdsleutel op aanvraag verkrijgbaar met leveringscertificaat.

Kenmerken
  • leverbaar in alle RAL-kleuren;
  • voldoen aan de norm NEN-1770;
  • voldoen aan alle geldende eisen van vandaag;
  • vervanging van onderdelen van postkasten mogelijk door technische serviceafdeling.
« Nieuws overzicht