Zorgappartement snel opgeknapt dankzij samenwerkingsverband

Tarkett en Mondial Movers participeren in 13 dagenregeling.

Mondial Movers heeft Tarkett, wereldwijd marktleider in innovatieve harde vloer – en sportvloeroplossingen, als vloerenpartner betrokken bij haar 13 dagenregeling.

Dit is een landelijk samenwerkingsverband tussen leveranciers en zorgverleners die het mogelijk maken om binnen 13 dagen een zorgappartement op te knappen en weer aan een nieuwe bewoner aan te bieden.

Zorgverhuizer van Nederland

Binnen 7 dagen wordt een appartement leeggehaald. Mondial Movers maakt vervolgens samen met de nieuwe bewoner een keuze uit de raam-, wand- en vloerbekleding aan de hand van verschillende stijlen. Tarkett zorgt voor de vloerbekleding.
Naast de verhuizing wordt de ondergrond hersteld, schilderwerk verzorgd, vloerbekleding gelegd en wand- en raamdecoratie aangebracht.
Doordat de verhuizers een speciale opleiding krijgen, leren zij omgaan met specifieke situaties die in de zorg voorkomen. Uiteindelijk is het appartement binnen 13 kalenderdagen volledig beschikbaar voor de nieuwe bewoner.

 

Participatie Tarkett

“Door de moeilijkere marktomstandigheden is Tarkett continu bezig met innoveren zowel in haar productieproces als in het benaderen van de markt. Tarkett is graag betrokken bij het programma van Mondial Movers doordat het een conceptmatig sterk samenwerkingsverband betreft met betrouwbare partners. Wij geloven in het concept en hebben het juiste productaanbod om de tevredenheid van de klant te waarborgen,” aldus Wilco de Ruiter, Sales Manager Healthcare.

 

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie