Besam’s nieuwe automatische deuren besparen energie

Het Besam ’Automatically Green’ concept helpt klanten milieubewust te investeren en energie te besparen.

ASSA ABLOY Entrance Systems heeft haar reeks Besam automatische schuifdeuren en tourniquetdeuren vernieuwd met energiebesparende eigenschappen.

Het Besam Sales en Service personeel is uitgerust met nieuwe documentatie en calculatietools om klanten te adviseren bij het investeren in de juiste automatische entree, die voldoet aan milieuverantwoorde doelstellingen en tegelijkertijd de wensen van de klant.

Entree-investering

ASSA ABLOY ziet meer en meer vraag naar groene oplossingen bij hun klanten. Door de keuze in productspecificaties verder uit te breiden van een zogenaamd TightSeal pakket tot ISO glas en -profielen zorgt Besam er voor dat klanten milieubewuster ondernemen als het gaat om investeringen in entrees.

Inzicht

Het ‘Automatically Green’ concept van Besam helpt klanten inzicht te krijgen in hun mogelijke energiebesparingen. Met duidelijke illustraties en handige calculatietools worden de ‘groene’ voordelen van producten en de beschikbare uitbreidingen getoond.

 
Besam Automatische schuifdeuren zoals de Slim Thermo serie zijn op zichzelf al energiebesparend. Nu zijn er additionele productconfiguraties mogelijk die de entree nog groener maken.

  • TightSeal borstels om ervoor te zorgen dat de deurvleugels nog nauwer aansluiten in de gesloten positie;
  • ISO glas zal energieverlies verder beperken;
  • Thermo profielen;
  • de mogelijkheid om een sluisfunctie te creëren, waardoor extra bescherming wordt geboden in deursituaties met extreme windbelasting of grote temperatuurverschillen tussen binnen en buiten;
  • intelligente luchtgordijnen die de intensiteit van de luchtstroom, in combinatie met de automatische schuifdeuren, aanpassen aan winddruk en buitentemperatuur;
  • verschillende typen sensoren passend bij een diverse intensiteit van personen- en goederenverkeer.

 
Besam tourniquetdeuren bieden de ultieme groene entree-oplossing, waarbij een complete afscheiding wordt gerealiseerd tussen de binnen- en de buitenomgeving.

 
Bekijk de webpagina over duurzaamheid

« Nieuws overzicht