Met ITmobile bespaart u op reiskosten

De systemen van ITmobile registeren reiskosten exact.

Onderscheidend ondernemen is meer dan een beter product bieden. Onderscheidend ondernemen is nu: grip houden op de organisatie, inzicht hebben in risico’s en onnodige kosten vermijden.

Met de systemen van ITmobile registreert u exact de werkelijke reiskosten. Zo bespaart u per medewerker tot € 3.000,- per jaar.

Betaal alleen werkelijke loonkosten

Durft u de confrontatie aan? Betalen naar wérkelijk geleverde prestatie en wérkelijke inzettijd? Accepteer niet langer onnauwkeurige urenstaten en werkbriefjes: hou uw bedrijf gezond en verloon op basis van objectieve gegevens. ITmobile levert u de feiten die u nodig hebt.

Maak de nacalculatie betrouwbaar

Uw nacalculatie raakt vervuild door een onbetrouwbare registratie van de gewerkte tijd. Hoe doorbreekt u de vicieuze cirkel? ITmobile levert u de informatie waarmee u 100% betrouwbaar kunt nacalculeren. Winnende ondernemers kennen de feiten, beheersen de kosten en brengen winnende offertes uit.

 
 
Waterdichte rittenadministratie voor de fiscus

De tijd dat bijtelling een spel tussen berijder en fiscus was, ligt achter ons. De fiscus is in staat vast te stellen wie extra controle behoeft. Zorg dus dat u uw rittenadministratie op orde hebt. De systemen van ITmobile automatiseren uw fiscale rittenadministratie – volledig conform de eisen van de fiscus en het Normenkader rittenadministratie.

Integratie van alle bedrijfsprocessen

Om onderscheidend te ondernemen, hebt u inzicht nodig in alle informatie over uw bedrijfsprocessen. Een totaalbeeld, zonder dat arbeidsintensieve analyses nodig zijn. De systemen van ITmobile integreren alle feiten, vanaf de orderacceptatie via planning tot en met uitvoering. U krijgt kant-en-klare informatie waarop u direct kunt sturen. Feitelijk en betrouwbaar.

 

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie