Meer inzicht, beter sturen, lagere kosten

Meer inzicht dankzij soft- en hardware van ITmobile.

Waar zijn uw buitendienstmedewerkers op dit moment? Hoe snel is uw monteur klaar met zijn huidige opdracht? Loopt de logistiek rond uw project op schema? Welke vraag u ook hebt, u krijgt meteen een glashelder antwoord. De slimme boordcomputers en geavanceerde software van ITmobile maken het mogelijk.

Meer inzicht in werklocaties, tijden en kilometers

Uw buitendienst is continu gekoppeld aan uw administratieve systemen. Het resultaat: real-time inzicht in alle feiten. Op welke locatie is uw medewerker? Wat zijn de exacte werk- en vertrektijden? Reist hij samen of alleen? Het geautomatiseerde systeem rekent af met tijdrovende en foutgevoelige administraties.

Sturen op basis van feiten

De systemen van ITmobile bieden u naast 100% betrouwbare rittenregistratie ook een schat aan managementinformatie over uw bedrijfsprocessen. U kunt uw bedrijfsvoering nog efficiënter maken, direct inspelen op situaties en planningen tijdig bijstellen.

Besparen door exact te meten

U bespaart niet alleen door de handmatige administratie te automatiseren, maar ook door reiskosten te betalen op basis van werkelijk gemaakte uren. U vergoedt exact waar de werknemer recht op heeft. Onze klanten realiseren daarmee een besparing van gemiddeld € 2.000,- per medewerker per jaar.

Vraag vrijblijvend advies aan

Meer weten? Wij komen graag langs om u vrijblijvend een demonstratie te geven.
Bel naar (0345) 63 11 71 of vraag een gesprek aan via onze website.

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie