CELO spotuitvoering levert geconcentreerde lichtbundel

CELO spotuitvoering is onderdeel van dé ideale projectoplossing in led van Famostar.

De CELO spotuitvoering (S-lens) is ideaal voor grote hoogtes, EHBO-posten en brandbestrijding, werkplekken met verhoogd risico en kritieke ruimten.

Spotuitvoering (S-Lens)

De CELO inbouw en opbouw zijn allebei in een spotuitvoering verkrijgbaar. De S-lens is geschikt voor het verlichten van de vluchtweg bij spanningsuitval (1 lux) bij grote ophanghoogtes (4 tot 6 meter).
Tevens is deze spotuitvoering geschikt voor het verlichten van een object met 5 lux, zoals een EHBO-post, brandblusvoorziening of brandmeldpunt (zie NEN-EN 1838).
Deze nieuwe lens is ook geschikt om een lichtniveau van 10 lux te bereiken in kritieke ruimten.
CELO is onderdeel van dé ideale projectoplossing in led van Famostar.

Dé ideale projectoplossing in led

Wat is voor u de ideale noodverlichting? Uiteraard moet het voldoen aan alle veiligheidseisen en kwaliteitsnormen. Maar u let natuurlijk ook op het installatiegemak, de uitstraling en de prijs.
Combineer de productfamilies Go! en CELO voor een complete, duurzame én voordelige projectoplossing in led. Vluchtwegverlichting en -aanduiding met een eenvormige, moderne en rustige uitstraling. Zeer geschikt voor kantoren, onderwijs en zorg.

Informatie aanvragen? Mail naar sales@famostar.nl.

 

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie