Nora flooring presenteert haar producten op nieuwe manier

Nu in de App Store: de gratis nora app met een heleboel nuttige functies.

Als eerste fabrikant van elastische vloerbedekkingen heeft nora flooring systems nu een eigen app voor iPad en iPhone ontwikkeld.

Deze app geeft u een snel overzicht van het productprogramma, de toepassingsgebieden, topreferenties en technische specificaties van de rubber vloerbedekkingen van nora flooring systems.
Als een gebruiker bijvoorbeeld een bepaalde kleur wenst voor een ruimte, kan hij de kleurgroep in een kleurbalk onderaan op het beeldscherm van zijn iPad aanklikken. Hij krijgt dan onmiddellijk verschillende producten te zien die in dit kleurenspectrum beschikbaar zijn.
Bovendien kan de gebruiker gericht naar speciale eigenschappen van rubber vloerbedekkingen of naar bepaalde toepassingsgebieden zoeken.

Altijd up-to-date

nora flooring ziet de app als een aanvulling op hun brochures en monsterkaarten. Natuurlijk zijn een aantal topreferenties in de app geïntegreerd, zodat de gebruiker de ruimtewerking van een bepaalde vloerbedekking in een gebouw kan ervaren. Regelmatig komen er nieuwe referentieprojecten bij, die automatisch in de app opgenomen worden.

Eenvoudig en comfortabel navigeren

De navigatie binnen de nora app is zo eenvoudig en comfortabel als maar zijn kan. Voor de gebruiker is het meteen duidelijk waar hij bepaalde informatie kan vinden. Vanuit een referentiefoto komt hij via de infoknop bijvoorbeeld direct bij de productspecificaties van de vloerbedekking terecht. Deze site kan hij vervolgens, net zoals alle andere informatie op de nora app, per e-mail versturen.

Continu op de hoogte

Een ander pluspunt is dat de gebruiker continu op de hoogte gehouden wordt van nieuws. Informatie wordt voortdurend op de achtergrond uitgebreid en actueel gehouden zonder dat de gebruiker de app opnieuw in de store moet downloaden.
De nora app kan vanaf nu gratis in de App Store gedownload worden. Als wereldwijd toonaangevende aanbieder van rubber vloerbedekkingen stelt nora flooring systems deze app in elf talen beschikbaar.

 
Download app  

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie