Het renoFit vervangingsdakraam van FAKRO past naadloos op oudere dakraammaten.

Een dakraam heeft niet het eeuwige leven en zal door verwering en gebruik ooit eens vervangen moeten worden. In de meeste gevallen is de interieurafwerking nog in perfecte staat.

Het renoFit vervangingsdakraam van FAKRO biedt hierin uitkomst: het past naadloos op diverse oude sponningmaten van andere dakraamfabrikanten

Toepassing zonder aanpassing

Het renoFit vervangingsdakraam is ontwikkeld om de steeds groter wordende vraag om oude dakramen te vervangen op te vangen. Het grote struikelblok voor het vervangen van een oud dakraam zijn de kosten die ermee gemoeid zijn. Het renoFit vervangingsdakraam is hiervoor de oplossing. Het dakraam kan namelijk zonder aanpassingen direct op de bestaande interieurafwerking worden geplaatst, dankzij de sponningmaten die corresponderen met de maatvoering van het oude dakraam. Dit bespaart veel montagetijd en daarmee geld.

Duurzame tint

RenoFit geeft een duurzame tint aan het vervangen van het oude dakraam dankzij zijn onderhoudsvriendelijke karakter. Het renoFit vervangingsdakraam bestaat geheel uit kunststof met inwendige stalen verstevigingselementen en is daardoor duurzaam en bestand tegen corrosie. Hierdoor is het dakraam geschikt voor ruimten waar langdurige vocht aanwezig is, zoals een badkamer, keuken of zwembad.

Grenen look

In ruimten waar een onderhoudsvriendelijk dakraam vereist is, maar de uitstraling van een houten dakraam gewenst is, biedt de renoFit met grenenlook uitkomst. Dit type dakraam oogt als een houten dakraam, maar bestaat geheel uit kunststof.
Dankzij de speciale EHU-A renoFit gootstukken is het mogelijk om het renoFit dakraam onverdiept in te bouwen, zodat het perfect op de bestaande interieurafwerking past.
Dankzij zijn constructie is het mogelijk om het uitgebreide assortiment aan FAKRO binnen- en buitenzonwering toe te passen op het renoFit vervangingsdakraam.

 
Ga voor meer informatie naar www.fakro.nl.