Giraffe speelt centrale rol in lift make-over

Schindler tovert ‘gewone’ lift om tot een ware belevenis.

Een bijzondere metamorfose in de lift van Hotel Dreyeroord in Oosterbeek. In dit hotel worden De Veluwe, Burgers Zoo en Airborne in één lift samen gebracht én kruip je in de huid van een echte giraffe.

Dit alles is het resultaat van de lift make-over die het hotel won in de Graphic Walls competitie van liftenfabrikant Schindler.
Hotel Dreyeroord ontvangt jaarlijks vele gasten die speciaal voor de omgeving en haar bezienswaardigheden naar Oosterbeek komen. De uitgangspunten voor het ontwerp van de nieuwe lift zijn dan ook Airborne, de Veluwe en Burgers Zoo. De lambrisering in de lift is gebaseerd op de balkons van het hotel dat de uitstraling heeft van een Zwitsers Chalet.

Bijzonder

Wat het ontwerp van de lift echt uniek maakt is de enorme afbeelding van giraffe die zich uitstrekt over de drie verdiepingen van het hotel. Wanneer je beneden de lift instapt zie je vier lange poten. Vervolgens klim je omhoog via de schouders naar de nek van de giraffe op de eerste etage. Het laatste stukje brengt je via die lange nek naar de tweede verdieping waar je oog in oog komt te staan met de giraffe.

Over Graphic Walls

De Graphic Walls van Schindler maken het mogelijk om een nieuwe of al bestaande lift meer uitstraling te geven of om te toveren tot een ware beleving. Dankzij een exclusieve samenwerking met een gerenommeerd ontwerpbureau, is Schindler in staat om zowel op technisch als op grafisch gebied een uniek en kwalitatief hoogstaand product te leveren.
Graphic Walls kunnen o.a. worden ingezet als effectief communicatiemiddel, voor een unieke eerste indruk, als ondersteuning van huisstijl of identiteit of als visitekaartje van bijv. organisatie of kantoor.

 

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie