noraplan sentica vloerbedekking draagt bij aan positieve sfeer

noraplan sentica overtuigt door harmoniërende kleuren en een gezond binnenklimaat.

Kleuren creëren een bepaalde sfeer en beïnvloeden ons welzijn. Deze kennis gebruiken architecten om met name openbare gebouwen zodanig in te richten dat een positieve sfeer ontstaat.

nora flooring systems heeft deze trend herkend en past deze nu toe in een innovatieve rubber vloerbedekking. De kleuren van noraplan sentica komen overeen met het Natural Color System (NCS) waardoor ontwerpers de vloerbedekking gemakkelijk kunnen inpassen in het totaalkleurenconcept van gebouwen.

Toekomstige trends

Het harmonisch kleurbeeld van noraplan sentica is het resultaat van een nauwe samenwerking tussen kleurexperts, internationale architecten en de productontwikkelaars van nora flooring systems. Hun doel was om met de nieuwe vloerbedekking zowel te voldoen aan toekomstige kleur- en interieurtrends als aan de eisen van duurzaam bouwen en een gezond binnenklimaat.

Kleurensysteem nodigt uit om te combineren

Het kleurensysteem van noraplan sentica bestaat uit 32 kleuren die aangevuld worden met 6 solitaire kleuren om accenten te leggen. Alle kleuren kunnen zowel horizontaal als verticaal als diagonaal perfect met elkaar gecombineerd worden.
Door het bescheiden dessin van noraplan sentica lijkt het of de vloer één kleur heeft en krijgt het interieur een uitnodigende en weldadig rustige uitstraling. Tegelijkertijd camoufleren de harmonisch ingestrooide stukjes granulaat op doeltreffende wijze vuil. Zo bewijst noraplan sentica dat een ontwerp zowel uiterst functioneel als stijlvol kan zijn.

Kenmerken
  • eenvoudig te reinigen dankzij het dichte, gesloten oppervlak;
  • geen coating nodig;
  • hoge slijtagebestendigheid;
  • emissiearm dankzij afwezigheid van pvc, weekmakers (ftalaten) en halogenen (bijv. chloor);
  • Green Design gecertificeerd.

De designgerichte, milieuvriendelijke vloerbedekkingen van nora flooring systems bieden voor alle deelnemers aan een bouwproject de ideale oplossing: architecten kunnen creatief ontwerpen en hun inrichtingsvisie realiseren. Tegelijkertijd wordt voldaan aan de hoge eisen van de opdrachtgever op het gebied van duurzaamheid en waardebehoud van het object.

 

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie