M-View balkonbeglazing beschermt tegen wind en regen

Metaglas biedt oplossing om het hele jaar van het balkon, de loggia of de veranda te genieten.

Het M-View® volglazen systeem houdt wind en regen buiten, zodat bewoners ook met slecht weer van de buitenruimte kunnen genieten.

Door het plaatsen van M-View beglazing wordt de leefruimte vergroot zonder de buitenruimte definitief af te sluiten, want bij mooi weer kan de beglazing eenvoudig volledig open.

Geluidwerend tot 21 dB

Door het toepassen van M-View balkonbeglazing wordt de woning extra thermisch geïsoleerd. Daarnaast vormt de beglazing een barrière tegen omgevingsgeluiden zoals verkeerslawaai tot maar liefst 21 dB.

Transparant

Het M-View systeem is volledig transparant. Er zijn geen verticale profielen en de onder- en bovenrails zijn slank gedetailleerd. Het uitzicht vanuit de woning is hierdoor onbelemmerd en de lichtinval optimaal. Daarnaast blijft het aanzicht van het gebouw vrijwel ongewijzigd.

Uitvoeringen

M-View balkonbeglazing wordt volledig op maat gemaakt en is in verschillende uitvoeringen leverbaar:

  • plaatsing op een borstwering (glas/steen/staal/etc.);
  • verdiepingshoog;
  • verdiepingshoog aan twee zijden te openen (toepasbaar voor veranda’s en binnensituaties).

De balkonbeglazing is in diverse vormen verkrijgbaar. Recht of gebogen, maar ook schuivend langs hoeken van 90° tot 270° graden is mogelijk. M-View beglazing wordt geplaatst op een borstwering, maar ook verdiepingshoog voor veranda's, serres en balkons met spijlenhekwerk. Hierdoor kan M-View op vrijwel ieder balkon worden toegepast.

Meer informatie

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van M-View balkonbeglazing?
Vraag onze documentatie aan of neem contact met ons op via telefoonnummer (0344) 75 04 00, info@metaglas.nl of kijk op www.metaglas.nl.

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie