Troax beveiligt eigendommen en bergingen prijsbewust

Troax gaaspanelen bieden prijsbewuste indeling van bergingen.

Of het nu gaat om nieuwbouw of een geplande renovatie, onze gaaspanelen bieden een oplossing voor een prijsbewuste indeling van bergingen in uw appartement of kelder.

Bergingen voor appartementsgebouwen

Het Cetus opslagsysteem is een modulair gaaspaneelsysteem om bergruimtes in appartementengebouwen onder te verdelen en te beveiligen. Het is verkrijgbaar in drie verschillende beveiligingsniveaus en een verscheidenheid aan deur/slotcombinaties. Troax helpt u met standaard en op maat gemaakte oplossingen.

Diefstalbeveiliging voor garages

Dit systeem is een modulair gaaspaneelsysteem dat gebruikt kan worden om ruimtes in parkeergarages te beschermen tegen inbraak.

Onze kracht zit in de details

Alles is weldoordacht tot in het kleinste detail. Onze systemen kunnen met elkaar gecombineerd worden. Met onze accessoires en gepatenteerde innovaties kunnen wij voor de meeste situaties een oplossing bieden.

Voordelig beveiligingssysteem

UR 350 is een uitstekende optie voor bergingruimtes met een goede basisbeveiliging of waar het risico op inbraak minimaal is. UR350 kan ook worden gebruikt als scheidingswand in combinatie met een zwaarder uitgevoerde voorwand.

Effectief beveiligingssysteem voor open ruimtes

UX450 wordt voornamelijk gebruikt in gebouwen waarin een goede beveiliging tegen ongewenste bezoekers is vereist. In combinatie met goedgekeurde deursloten, beperkt u het risico op incidentele inbraak.

Ultieme beveiligingssysteem tegen inbraak

Het UX 550 systeem is getest en goedgekeurd in overeenstemming met de norm in voorbereiding EN 1627-30 en wordt gebruikt in gebouwen die regelmatig doelwit zijn van inbraakpogingen.

Mogelijkheid in volle plaatuitvoering

Waar vertrouwelijkheid geboden is, is URSP een modulaire optie als aanvulling op onze drie gaaspaneelsystemen.
Bekijk de website www.troax.com of stuur een mail naar info@troax.nl.

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie