Troelstra & de Vries BV levert modern, modulair systeem van Alsan op basis van PMMA harsen.

Het complete assortiment vloeibare waterdichtingsoplossingen op basis van PMMA harsen is systeemoplossing voor vloeren en daken, maar ook voor parkeergarages, galerijen en balkons.

 
Wie balkons, pergola’s en terrassen lange tijd wil behouden, moet deze doeltreffend beschermen tegen schadelijke weersinvloeden en mechanische belasting.
Bij voorkeur met het moderne, modulaire systeem van Alsan op basis van PMMA harsen.

Talloze ondergronden

Technische productvoordelen zoals perfecte detailafwerking, uitstekende hechting en een zeer snelle verwerkingstijd worden gekoppeld aan een fraai uiterlijk. Alsan is toe te passen op talloze ondergronden zoals beton, asfalt, tegels, glas en hout.

Weersonafhankelijk

De ALSAN systemen kunnen, dankzij hun hoge reactiviteit, tot een temperatuur van -5°C zonder problemen verwerkt worden. Dat betekent dat ook in de herfst en winter afgedicht kan worden, relatief onafhankelijk van weer en wind.

Toepassing

De afwerking is vrij te bepalen, onafhankelijk van de technische afdichting. Van de traditionele tegelvloer tot een slipvaste noodweg; alles is mogelijk. Een breed gamma aan kleuren, materialen en toepassingstechnieken bepalen het uitzicht, de slipvastheid en het weerstandsvermogen van het afdichtingssysteem. De oppervlaktes zijn vanzelfsprekend UV-bestendig, mechanisch belastbaar en gemakkelijk te onderhouden.

Vernieuwde website

Voor meer informatie bezoek onze vernieuwde website www.troelstra-devries.nl of neem contact op met ons verkoopteam op (0515) 53 30 00.