Go! : twee led-armaturen in één!

Go! is optioneel voorzien van volwaardige vluchtwegverlichting dankzij dezelfde led-lens welke in de productfamilie CELO wordt gebruikt.

De combinatie van vluchtwegaanduiding en –verlichting biedt de functionaliteit van twee volwaardige armaturen. Dat bespaart tijd en geld.

Go! is optioneel voorzien van volwaardige vluchtwegverlichting dankzij dezelfde led-lens welke in de productfamilie CELO wordt gebruikt. Hiermee zijn tussenafstanden tot wel 12 meter te bereiken, waardoor deze optie een besparing in het aantal noodverlichtingsarmaturen per project oplevert.
Zo is een besparing in investerings- en installatiekosten mogelijk.

Daarnaast is het met Go! mogelijk TL-armaturen één op één te vervangen door led, met behoud van de vluchtwegverlichting. Led is energiezuiniger, duurzamer en onderhoudsvriendelijker dan TL. Go! is onderdeel van dé ideale projectoplossing in led van Famostar.

Dé ideale projectoplossing in led


Wat is voor u de ideale noodverlichting? Uiteraard moet het voldoen aan alle veiligheidseisen en kwaliteitsnormen. Maar u let natuurlijk ook op het installatiegemak, de uitstraling en de prijs. Combineer de productfamilies Go! en CELO voor een complete, duurzame én voordelige projectoplossing in led.
Vluchtwegverlichting en –aanduiding met een eenvormige, moderne en rustige uitstraling. Zeer geschikt voor kantoren, onderwijs en zorg.

De Go!

Informatie aanvragen


Famostar informeert u graag over de besparingen die u kunt behalen met de Go! voor uw project.
Neem contact met ons op via sales@famostar.nl.

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie