Digitaal platform Bolidt is nieuwe inspiratiebron

Bolidt Kunststoftoepassing B.V. roept met bolidtbooster.nl een digitaal platform voor inspiratie in het leven.

Voor architecten, consultants, ingenieurs, ontwerpers en andere creatieve beroepsbeoefenaars en geïnteresseerden is er een nieuwe inspiratiebron beschikbaar: www.bolidtbooster.nl.

 
Vanuit uiteenlopende invalshoeken worden design gerelateerde verhalen, filosofieën, ideeën, fotografie, gebouwen, projecten en meer inzichtelijk gemaakt voor een dagelijkse inspiratieboost.

Boost inspiratie

De content op www.bolidtbooster.nl is een verzameling van wereldwijd bestaande en nieuw gedeelde internetcontent. Het nieuwe platform is bedoeld om het creatieve proces in het menselijk brein te activeren, stimuleren, motiveren en te verruimen.
De inhoud wordt dagelijks aangevuld en vernieuwd, zodat architecten en ontwerpers elke dag worden voorzien van een verse boost inspiratie.

Sneeuwbaleffect

Inhoud die persoonlijk aanspreekt en aanmoedigt tot overdenking of nieuwe plannen, kan bovendien gedeeld worden via eigen social media platforms. Dit veroorzaakt een mooi sneeuwbaleffect van creatieve (interactieve) stimulans en van mogelijke samenwerkingen.

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie