Aluminium elementengevel zorgt voor vrijheid van vormgeving

Met de aluminium elementengevel biedt Alcoa Architectuursystemen veel voordeel.

Grote ontwerpvrijheid, prefabricage, hoge productkwaliteit, steigerloos monteren, ‘just-in-time’ levering en minimale opslag op de bouwplaats. Dit is slechts een greep uit de voordelen die de aluminium elementengevel van Alcoa Architectuursystemen u biedt

Prefab

Door de elementen te prefabriceren in een omgeving zonder weersinvloeden, kan er gebruik gemaakt worden van specialistische machines. Zo wordt de foutmarge geminimaliseerd en wordt het element compleet met beglazing geleverd. Dit alles garandeert een hoge mate van productkwaliteit en detaillering.

Logistiek

De complete elementen worden naar de bouwplaats getransporteerd waar zij rechtstreeks in het gebouw gemonteerd kunnen worden. Door de elementengevel toe te passen kan gebruik gemaakt worden van het ‘just-in-time’ leveringsprincipe. Dit resulteert in een optimale logistieke doorstroming.

Montage

Door het gecertificeerde en gepatenteerde dook- en ankersysteem kunnen de elementen op eenvoudige wijze worden gestapeld en bevestigd aan de draagconstructie van het gebouw. Deze manier van monteren heeft tot gevolg dat de bouwtijd, bouwkosten en het benodigde personeel wordt verminderd.

Mogelijkheden

Zoals u van ons gewend bent, biedt de elementengevel van Alcoa u vrijheid van vormgeving. De elementengevel is verkrijgbaar in de uitvoeringen standaard vlak, structureel en picture frame.

Custom-made

U bedenkt het, wij maken het! Wij moedigen u van harte aan om uw creativiteit de vrije loop te laten en met uw mooiste en meest gedurfde ideeën bij ons aan te kloppen. In Harderwijk staat een team van toegewijde technici voor u klaar om uw ideeën in praktische en technische zin te realiseren. De ontwerpen worden uiteraard getoetst in ons eigen Test- & Trainingscentrum om een optimale kwaliteit te kunnen waarborgen.

 

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie