Straatman anticipeert op de wensen van de gebruiker en biedt innovatieve mogelijkheden.

Doordacht, kwalitatief maatwerk is de sleutel tot succes! De marktsituatie in de bouwsector is de afgelopen jaren fors gewijzigd.

Maar door te anticiperen op de wensen van zowel de architect als aannemer en gebruik te maken van de innovatieve mogelijkheden is design en efficiëntie te verenigen.

 
De nieuwe modulaire design balustrade van Straatman is voortgekomen uit nauwe ketensamenwerking en geschikt voor veel toepassingen.

 
Sinds 1990 richt Straatman zich met vijftig enthousiaste medewerkers, voor 100% op het ontwikkelen, produceren en monteren van balustrades en trappen.

 
“Onze passie voor maatwerkoplossingen tegen een standaardprijs is de markt niet ontgaan”, aldus directeur Albert ten Wolde. Zeker nu de projectaanpak steeds meer verschuift richting ketensamenwerking is het combineren van innovatie, kostenbesparing en efficiëntie van steeds groter belang.

 
Ten Wolde: “Samenwerking, kennisdeling en detaillering vinden in een vroeg stadium plaats. Door die andere rol, ook van leveranciers, en de projectplanning volgens het LEAN principe wordt verspilling tegengegaan.”

 
Het bedrijf uit Lichtenvoorde ontwikkelt balustraden en trappen aan de hand van de laatste productietechnologie en volgens de vereisten uit het Bouwbesluit 2012. Straatman biedt u de mogelijkheid om samen de modulaire design balustrade te ontwerpen!

 
Door gebruik te maken van de laatste ontwikkelingen kunt u het design op ieders wens aanpassen.

Maar door te anticiperen op de wensen van zowel de architect als aannemer en gebruik te maken van de innovatieve mogelijkheden is design en efficiëntie te verenigen.

Balustrades van Straatman kenmerken zich door:
  • vormvrijheid - door lasersnijden zijn veel complexe vormen mogelijk;
  • afbramen - alle producten van Straatman zijn machinaal afgebraamd en voorzien van een afronding;
  • rupsloos gelast - de balustraden en balusters hebben geen zichtbare lassen;
  • vloeiende koppeling - de balustrade koppeling is een inwendige, niet zichtbare verbinding;
  • RVS inpersmoer - de balustradeverbinding is niet zichtbaar en er zijn geen uitwendige bouten en/of parkers nodig;
  • glasprint - indien gewenst kan iedere glasbalustrade worden voorzien van unieke prints of zelfs foto’s.

Aanvullend levert en monteert Straatman ook privacyschermen, leuningen, luifels en poorten. Door het brede assortiment en de flexibele toepassingsmogelijkheden van de balustrades en trappen onderscheidt Straatman zich als een breed inzetbare bouwspecialist!