IJzersterke en duurzame dakbedekking met DUBO-keur.

De juiste grondstoffen en een op maat gemaakt productieproces. Een combinatie die maakt dat één laag Icopal Universal dakbedekking volstaat voor een ijzersterk dakbedekkingsysteem.

Eénlaags systeem

Icopal Universal bestaat uit een POCB-compound (Polyolefine Copolymerisaat Bitumen) versterkt met glasvezel en polyester. Resultaat: een ijzersterk, beloopbaar, flexibel en zeer stabiel éénlaags dakbedekkingsysteem dat UV- en weerbestendig is. Door de geringe laagdikte van slechts 3,2 millimeter is het gebruik aan grondstoffen per m² minimaal.

DUBO-keur

Na de zeer lange levensduur is Icopal Universal volledig recyclebaar. Hierdoor én door de lage massa, de lange levensduur en de schone grondstoffen voldoet het materiaal aan de hoogste normen van Duurzaam Bouwen. Dit is beloond met het DUBO-keur.
Wist u dat door het DUBO keurmerk investeringen in Icopal Universal in aanmerking kunnen komen voor fiscale voordelen? Onder bepaalde voorwaarden hebben gebouweigenaren recht op 6,75% korting op de investering in Icopal Universal.
Dit is de zogenaamde Milieu Investeringsaftrek (MIA).

Brandveilig dakontwerp

Bovendien voldoet een dakontwerp met Icopal Universal aan alle voorwaarden die NEN 6050 stelt aan brandveilig werken op daken. Het gehele systeem, inclusief alle details, wordt zonder open vuur aangebracht. Icopal Universal SA is zelfklevend. Voor vegetatiedaken is er Icopal Universal WS. Al ruim 15 jaar combineert Icopal Universal al uw dakwensen in één laag.

 
Meer over Icopal Universal