Kingspan Insulation biedt volwaardige dakisolatie

Met de dakisolatie van Kingspan Insulation kiest u voor de beste en eenvoudigste oplossing.

Wat vindt u belangrijk bij de isolatie van platte daken? Dun, licht en hoogwaardig isolatiemateriaal? Leverbetrouwbaarheid en een goede service? Duurzaamheid en brandwerendheid? Kingspan Insulation vindt al deze aspecten belangrijk; dus bieden we ze.

Een zo gering mogelijke belasting voor het dak, de dakdekkers en het milieu en een uitgebreide service voor afschot- en Rc-berekeningen.

Uitstekende isolatie

Met de dakisolatie van Kingspan Insulation kiest u voor de beste en eenvoudigste oplossing. Voor hellende én platte daken en zowel bij nieuwbouw als bij renovatie.
De Kooltherm en Therma harde dakisolatieplaten hebben de hoogste isolatiewaarde. De platen hebben in applicatie prima brandwerende eigenschappen. Bovendien scoren de isolatieplaten goed op het gebied van duurzaamheid en kunt u ze eenvoudig aanbrengen. Zo kunt u op een uitstekende manier uw dak isoleren.

FM Approval

Onze PIR isolatieplaten beschikken over het belangrijke FM approval dat geeft aan dat de isolatieplaten zeer goede brandwerende eigenschappen hebben. Op deze manier behaalt u niet alleen een hoge isolatiewaarde, maar verhoogt u ook de veiligheid van uw gebouw. Ook hebben al onze platdak isolatieplaten een KOMO certificaat.

Hoogwaardige isolatie

Kingspan Insulation biedt duurzame oplossingen voor alle mogelijke isolatievraagstukken. We weten niet alleen waarover we praten; we hebben ook het best mogelijke materiaal in huis. Kingspan behoort tot de grootste leveranciers van hoogwaardige, harde isolatieplaten in Europa. Bij ons vindt u de plaat die u zoekt.
Voor meer informatie: www.kingspaninsulation.nl.

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie